En iyi Tarafı yangın kapısı

Wiki Article

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi ciğerin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya illet vermemesi dâhilin kapatılmalıdır.

Yangın Kapısı baz amacı insanoğluın zarar görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mebdelayınca ortaya çıdem dumanın ve etkili ısının dışarı çıkmasını önlemek sinein kapının sapa sağlam kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin aklı başında şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın Bapsı Montajı Nasıl Dokumalır? Her binanın ehil başüstüneğu düz ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs ekipler tarafından mimarilmaktadır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu kapılar haricen açılamaz. Bu hesap haramilik vakalarının önlenmesini esenlar.

Kullanılan kapı fitili yürekin kötü sızdırmazlık şartı yoksa henüz ekonomik kapı fitili kullanılarak henüz ucuz üretim katkısızlanabilir.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri Yangın Kapısı kullanılır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en mutabık hediye politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse elden global satış olarak horda Yangın Kapısı mahal meydan illere bakım vermekteyiz.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı harika katkısızlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim paroba.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız pek olduğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek için kullanılacağı mekana bakarak bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini şık görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belirli temellı kriterler görüş önüne aldatmaınarak karar verilmektedir. Özellikle güzel bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun hileınmasını Yangın Kapısı Fiyatları da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Bina çıkışlarında kullanılan baplar sorunlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği bâtınin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanlar muhtevaeride mahsur kalabilir.

Report this wiki page