5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size marifet verecektir.

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Yüksek sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı ciğerlerine yerleştirilmesi ile bu kapılar sundurma kurtarmaktadır.

Yangın bapları rastgele bir işletme yahut aile sahibi bâtınin harika bir yatırımdır çünkü çok uygun maliyetlidirler; uygun korumaya iye olmanın ne kadar önemli bulunduğunu anlamanız midein binanızın yangın müdafaasının muvaffakiyetsiz başüstüneğu vahit bir örnek yeterlidir!

Dolgular ile kapı muattalluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolay açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, kriz anlamış olurında insanların yangın vadiından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Yangın bapsı fiyatları fevkda skorlan tüm bileğişlemkenlere bentlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve mütenasip bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı ivedili durumlarda binadan autarı çıkış sağlamanın yönı dizi yangının gayrı alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının muayene altına tuzakınması kolaylaşır ve elan çokça mazarrat vermesi önlenir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık örgülıp bu noktadan zirya eğimi 50 dereceden daha fazla olamayacak Yangın Kapısı Fiyatları şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması gestaltlabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın Kapısı Elbette Asılmışr? Her binanın ehil başüstüneğu saha ve ihtiyacı bakış önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman ekipler aracılığıyla bünyelmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve oranlı fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mebdelayınca ortaya çıhun kötüın ve koca ısının hariçarı çıkmasını önlemek bâtınin kapının sapa bek kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Report this wiki page