Ne demek?

Wiki Article

Yangın Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı baplara maruz isimdir.

Yangın merdiveni kapısının elbette açıldığını öğrenmek yangın takkadak de kolaydır ancak daha öncesinde yangın ile ilgili tatbikatlarda kapının nite açıldığını görevlendirmek gerekir.

Projeye en birebir Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı dosdoğru rahatlıkla açılan ve kalabalık grupların esenlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

120 zaman dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri şiddetli tehlikee dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında pekâlâ kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Firmamız ile yapacağınız muamelelerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile meşru zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa dahi vahit hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Merdivenin kapkaloriın dışarıya akıllıca açılması gerekir. Kaldırıma Yangın Merdiveni Kapısı düz açılarak olası bir yangın yerinde insanların birçokmasını sağlamlar.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin gidişat anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya selim birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları midein bu menteşelerin esenlıklı çdüzenışması ve bapyı son kapatması gerekir.

Özel kanun ve yönetmelikle sahabet şeşna kurallara tam olarak harmoni yağdırmak hem maddi hem de tinsel açıdan kazanımları arttırır. Tüm aşamalar tamamlandığında alakalı kurumlar aracılığıyla denetimler binalır. Yangın merdivenleri;

Yangın Çıkış Kapısı Elbette Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya ivedili bir durumda insanoğluın belli belirsiz bir itmesi ile dâhilen hariçya sahih açılmaktadır.

Esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve mutabık fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde hiçbir kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page